Wednesday, August 5, 2009

::MUKA LYNA DULU2::

Tadi belek2 gambo2 dalam pc, ada plak gambo cik lyna time die umur baby ke 3 bulan....cam muka budak baik jer....innocent sungguh..... cam muka baby boy pun ada jugak....
ni lyna baru 5 hari....first time sampai umah...aku kan kena tahan wad pas bersalin....
ni umur lyna dua bulan lebih.....alalala.....senyum jerk....mitten pun pakai lagik....

ni umur lyna 3 bulan lebih.....time nie aku selalu pakaikan lyna baju pink coz bila aku bawak kuar, mest meka tanya.... ni boy ke girl..... tu yg aku banyak borong baju pink tue untuk menampakkan anak aku seorg perempuan yer...









ni time aniveseri kami yang pertama....dah sambut bertiga....syukur alhamdulillah..... keluarga kedah celebrate utk kami lagipun time tue kami balik kedah.....kat mane tempat tue, aku pun tak ingat.....kalau kat lipis, harus aku ingat kan, dah tentu tempat aku.....ni kat kedah....city one kut....
ni lyna dalam 4 bulan ++.....dah macam muka girl dah kan...pic taken by ibu HNI...

6 comments:

bukhairiah said...

kejap jer kan mbesar...mcm br jer kuar dr pewot

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

muka lyna skrg dah girl-girl .. pakai laks legging yg santek2 tue .. alahai kalau ada baby girl dah rembat dah byk2 ;-)

::It's Me:: said...

mrs. bubu... tu ler jap jer membesar...ni pun dah nak setahun dah....

Diana, ejan harap dalam peyut tu girl...leh pakai baby tight n legging...beli dari ejan tau...hehehe

shiemz said...

Lain mukanyer mase kecik kan...:D

~aSHa~ said...

rindu zaman anak2 masa kecik yg innocent je..aku kalo tgk gambo danish masa kecik..alahai manja yakmat...tapi bila dah beso..nak gelak sendiri bila pk

adex-aieda said...

lain betol muka lyna masa tecik2...
heheheh..
kebanyakan baju yg lyna pakai same ngan my twins...huhuhuh