Wednesday, September 2, 2009

MAMALYNA-ESHOPS AT ALOQ SETAQ, KEDAH

Dimaklumkan bahawa saya dan family akan balik kampung.....kampung mana.....Kampung di Aloq Setaq, KEDAH.....kg ker? Maka MAMALYNA-ESHOPS akan beroperasi di KEDAH sat....hehehhe.....so kepada sesiapa orang utara yang ingin membeli baby tight, legging dan kidsoutfit....sila calling saya yer, 017-6293472 IZAN.....saya akan berada di KEDAH dari ari Sabtu 29 Ogos 2009 sehingga ari selasa 2 September 2009.... so anda boleh pilih2 sendiri....belek2...n terus ambik yang maner berkenan.....

3 comments:

Echa said...

bila mamalyna eshops akan berada kat melaka lak wei???? hehehehe.. road tour...

::Mamalyna:: said...

echah, hehehe...ko tak ajak, camne aku nak datang....nak jugak tengok shawl yang ko menang...hehehe

Echa said...

ala.. nak tengok shawl.. aku apdet je kat blog.. ko datang la nak tengok itik ke.. kebau ke...