Tuesday, August 11, 2009

::KAMI ON SATURDAY::

Eh...eh....napa ayah saya menonggeng-nonggeng bawah meja nie....ayah saya buat ape tue...sila abaikan kecekcian ayah saya yer....skin tough!!!!hehehe

haa....meh kita zoom sikit.....

oooo rupanya ayah menjejaki saya.....saya skang nie amatler suka duk bawah meja nie....saya suka coz saya dapat praktis jalan2 ngan kusi2 nie.....kadang tue saya nak makan kat bawah nie....saya nyanyi kat sini.....tp kadang tue....saya uk...uk...pun kat sini jugak.....syok ape, hehehe.....tp tuler, sekejap jer pun saya dapat main....nanti mama, ayah n wan suruh saya kuar dari tempat strategik nie.... mama dan wan, meka akan jerit camnie.....lyna...kuar...kuarler.... tp kalau ayah, LYNA KUAQ...KUAQ.... apeler ayah nie....kuaq...kuaq....kalau tukar a kpd e dan jadi LYNA KUEQ....KUEQ.....cam itik jer bunyinyer....hehehe......
Setelah saya berjaya dikeluarkan dari tempat feveret saya.....saya nampak mama dan ayah pakai baju lawa2 dan wangi2....tp nape saya tak dilawakan....sah! meka nak kuar tp tinggalkan saya ngan wan.....ishh....nak ikut!nak ikut! tp mama dan ayah blah cam tue jer.....saya nangisler tak hengat dunia.....wan pujuk saya sampai saya tertido.....bila saya celik mata....saya tengok mama dan ayah dah balik......yea...yea....dan lagi best, bila meka beli brg2 saya.....eh....ada baju baruler...kaler merah.....yea....yea....lagi....saya amat shuker..... tu ada puting susu tuk saya dan WHAT!!!!!!! mama beli berus gigi saya.....ape mama nie....rilek ar....gigi saya baru 6.....lagi 2 tengah on d way tue.....saya tau mama tengah xcited coz die baru baca blog sape ntah, tengok mama budak tu beli berus gg.....tp kawan2 mama nak tau.....sampai ari nie, mama tak berus lagi gigi saya......ntah2 nanti mama simpan buat tukun jer....hehehehe
okler....babai semua kawan2 mama...

5 comments:

*Miss Geli^ said...

susahnya la aku nak tengok laki aku kai kain pelikat..kalu nak tengok gak dia pakai pelikat, siap aku rayu rayu..itupun pakai cam ape tah!

.:Iz-AnN (",):. said...

laki ko orang bando gha...manalah dia reti kai kain pelekat bagai ni...ok per...mencabar sikit kejaan ko...hahaha...

~aSHa~ said...

cekci nye ayah kamu ni lyna...ehehehe

::It's Me:: said...

nogha, laki aku melayu sejati...bape lama kain tue bertahan...hanya aku jer tahu...hehehee

Izan, maybeler kan...laki nogha org bando...

Gidah, memang cekci lor...hehehe

bukhairiah said...

mula2 jengah tajuk nie, ummi gelak tkekeh2 tgk ayah lyna cenggitu...huhuhuh nakal la lyna nie...

bebaik..nnt dgigit jari plak hohohoho..ummi pkai towel jer untuk bersihkan gigi y ciput2 tue