Wednesday, August 12, 2009

::FLORIA 2009::

Floria datang lagi......agaknya dwi tahunan kut acara nie.... aku dari sehari ke sehari nak bawak mak aku pegi.....kan skang nie mak aku ada kat sini.....tp takut jugak nak bawak ngan keadaan skang nie.... so ari ahad lepas, kebetulan mak ngah lyna pun ada dtg umah, so kami sepakat petang tue p floria..... so far, ramai RELA yang jaga....walaupun org ramai yakmat maklumler last day tp keadaan tersusun yer....no stuck2 n jam! lyna with mak ngah before kami gerak.... ohh yer...tset yg lyna pakai tue, ada jual di mamalyna-eshops yer....suka tset tue sebab comey dan die ada button kat tengah doll tue....

aku with PUAN ZAINAH YUSOF aka mak aku ....ni kat dalam khemah ekonLyna with mama
belakang kami tue berbagai jenis bunga ros yer...

mama, lyna nak bunga kekwa satu bleh?

red roses....memang cun gilos.....tp nasib baik aku bukan pencinta bunga....kalau tak, mau rembat satu....hehehe
my lovely family.....lyna, awat mata hang cenggitu....
lyna with ayah

balik time!

Kesimpulan FLORIA 2009 biasa2 sajer.....best lagi floria yg dulu....khemah ekon yg besar, nie saiz sedang jer....deko pun biasa jer.....time aku pegi tue, banyak dah bunga layu....adatler kan, aku pun p dah last day....tp kali nie siap ada belon panas lagi....pehtu parking lebih teratur dari dulu....siap ada gerai2 jual macam2... so kita tunggu lagi 2011...adakah ada lagi FLORIA....

3 comments:

ratna said...

tak sempat nak pegi sbb masing2 dok sakit.. so, tak berani nak kuar2 rumah.

::It's Me:: said...

kak ratna, tu pun kuar umah ngan takut2...

:iBuAfiQah: said...

aku g awai2 lagi floria niey..
tp x g yg dlm khemah tuh...