Thursday, August 27, 2009

:;CONTEST JOM PAKAI SHAWL::

INI ADALAH STICKY MODE.....ENTRY BIASA, SILA SCROLL KE BAWAH YER...

CONTEST "JOM PAKAI SHAWL"
Disebabkan menyokong kengkawan yang buat contest nie....maka aku ari nie memakai shawl.....tak kiraler jenis ape2 pun yg penting tak perlu tudung tue lipat jadi segi tiga....contest nie dianjurkan oleh ibu HNI yang sama nama ngan aku jugak...PUAN NORIZAN....so izan, aku paksa diri aku tuk masuk contest ko tau.....

sape nak join contest nie....bleh klik sini yerr

Cam biasa, nak join contest, mesti ada syarat2 jugak.....so follow jer....mudah bangat...

Syarat Penyertaan:Mudah sahaja
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini
....iye...aku BLOGGER....

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena...
.....dah lama dah jadi FOLLOWER ko nie....

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing.
.....iyer...aku buatler nie....

4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini.
.....baiklah.....paksaan nie, hehehe

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
.....dah kena letak STICKY MODE....kena letak BANNER plak yek....ok takpe....aku SYMP....nak menang punyer pasal....

Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...

2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.

so iniler gambo aku pagi tadi ketika memakai SHAWL....ok tak....kalau tak ok....okey kan (ikut nada iklan astro)

6 comments:

bukhairiah said...

salam ramadan ejan...

azeem : nyet nyet (kenyit mata) kt lyna

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck ejan!!

Salam ramadhan untuk ejan sekeluarga.. semoga kita sama2 mendapat keberkatan berpuasa di bulan yang mulia ini..

.:fyzz:. said...

ejan..selamat menyambut bulan Ramadhan Al mubarak..
fuh cayalah...mmg semangat tui masuk peraduan ibu hanan n irfan kan.pepun wish hg luck..

ibuayu said...

Selamat berpuasa..cantiklah tu..akak belum berani nak mencuba..keh3

.:Iz-AnN (",):. said...

ijan...aku tak pat nak copy gambar ko ni...so gimana aku nak update peserta kontes...tenkiu

::It's Me:: said...

mrs, bubu...tq... abang azeem nak mengorat lyna ker...hehehe

kak mimi, salam ramadhan utk keluarga akak..

pijot, salam ramadhan....gigih tau aku memakai shawl tue walaupun aku tak bape suka...hehehe

ibuayu, tq...

izan, yo ler...aku tukarler nie...