Wednesday, July 1, 2009

::LYNA THE LASAK GIRL::

Aku beli mainan nie time lyna 3 bulan kat jj seberang prai....bukan sengaja aku tak beli kat jj area kl @ slangor nie tp time tue aku ikut asben aku outstation kat penang....skang nie masih berguna mainan nie....even dah macam2 lyna pelbagaikan menan tue....
dah ada gg kan....kerjaannya nak menggigit jer......pehtu pegang plak kaki mainan nie.....die goncang dan goncang lagi.......goncang bersungguh sampai tercabut tiang putih dari soket ijau tue..... sila abaikan tangan besor yg tengah jadi guard lyna tue....hehehe
pehtu die bangun plak...hentak2 menan tue sambil menggoyangkan punggung besor yg berpampers tue....

lyna dah ready dah.....ready utk membuatkan menan ni sebagai walk rider......bahaya nakkk oiiii.....tersembam nanti, sape nak jawab......yg nangis beria nanti, lyna jugak kan......

3 comments:

MAMA REEN said...

hehe..ok la tu

lyna lasak..
marissa lagi lasak (biaso la senior lagi lasak kanzz)

semalam reen dok konfius
macam mana marisa leh tido sebelah rin?

bangun tido

macam mana marisa leh tido kat bawah ngan ora

merayap la tu..heeh..

~aSHa~ said...

lasak lasak girl tak selasak boy....ada kelembutan gak girl ni...aku dah dpt perbezaan tu..

Mama Lyna said...

reen, biasaler senior...gg kapak senior pun beso jugak, hehehe...tuler reen, lasak yakmat...pala tue dah bape kali strike kat lantai umah dah...tp tak serik2 jugak...

gdah, ko kan dah dapat sepasang...mesti ko dah tau perbezaannyer kan...kalauler anak aku pasnie lelaki...ermmm...camne yek...