Thursday, June 11, 2009

:: GAMBO EDIT BY NOGHA::

Petang semalam dekat nak balik, nogha ym bitau die ada edit gambo anak n asben ai....ai teruja nak tengok, ai suruh nogha emel kat ai.....

ni gambo ori....


gambo tak ori @ dah diedit.....cantik kan....aku suker gilerrrrrrrr.....hehehe

TQVM nogha, kerana ko rajin mengedit2....nanti aku doakan ko senang bersalin yek....hehehe...pehni ada masa, watler lagi...

3 comments:

..nOj.. said...

nora kna buat tuk seme org ni... nti seme doakan dia mudah bersalin... buat lg buat lg

~aSHa~ said...

ehehe tul tul..tuk aku 3 keping...aku doa 3 kali...ehehehe

Echa said...

nape nora tak buatkan tuk aku sekali.. padahal ada gak aku letak gambo laki ngan anak aku kat blog tu.. pilih kasih...