Thursday, May 7, 2009

::YEA...YEA...AYAH BALIK::

Ni muka budak happy coz ayah die balik dari penang ari nie....mama die pun suka jugak...cuma tak publish muka kat sini jer....hehehe... Kesian kat asben aku tue, dahler short notice suruh kuar outstation....kuar surat ari senin, ari selasa travelling day n ari rabu, make sure dah ada kat penang...nak pegi naik ape, urus sendiri, nak tido kat mane pun urus sendiri, yg bos tau, ari rabu make sure dah ada kat ofis di penang....ngokngek ape bos die tue....katanya menteri nak datang penang ari jumaat, kiranya die kene standby keje di sana...tup2 ari rabu, bos pjaya call kata menteri tak jadi datang....ishhh apeler, kesudahannya asben aku duk melangok kat sane....aku pun dah naik tensen dah....ni ler yg asben aku lalui since tahun 2006 lagi...bilaler asben aku nak tukar ofis nie....aku pun ada rasa nak tukar ofis jugak nie....dah lama ler duk kat jabatan nie, sudah 7 tahun maaa..... ape aku melalut nie, meh kita layan muka budak yg hepi coz ayah die nak balik....anak ayah nie.....

lyna : yea...yea...ayah nak balik....
mamalyna : yea...yea....abang balik.....hehehehe

(nota: baru pas call ayah lyna, dah kat ipoh benti lunch, semoga ayah lyna selamat sampai, aminnn)

3 comments:

jesnita_ns said...

mama lyna yg xcited sebenarnya ni..hehehee

Mama Lyna said...

hehehe...jes nie cam tau2 jer kan....

.:Iz-aNn (",):. said...

dialog mama lyna: yeye abang dah balik...malamku tidaklah sepi lagi...hahaha