Thursday, May 28, 2009

::AYAM LRC::

Kali nie aku nak citer pasal ayam lrc plak....first time aku aku tau pasal ayam nie dari blog diana (tq diana)....tengok cam sedap jer, terliur semacam jer tekak nie.... so dalam ari sabtu time lyna demam tue, pagi2 asben aku suruh try order ayam nie, nak makan petang sabtu (nampak sangat tak sabo, hehehehe)....aku pun kira okler, bukak blog tokey ayam nie. Meka asben n wife, abang jaz n kak dd....aku call n dapat cakap ngan kak dd...disebabkan aku last minit order so aku tanya kak dd, ada ayam lebih tak? kalau ada, saya nak order.... nasib baik ada, kalau tak kempunan aku, hehehehe.... pehtu janji nak ambik kat petronas upm kul 7:30 mlm. Tak lama pehtu dapat plak call dari makcik asben, kata nak datang umah....lega ati coz ada org leh tolong abiskan ayam sekoq tue.... aku pun bila dah petang standby masak nasik 4 pot....

Kul 7 ptg, aku dah suruh asben aku siap2 p ambik ayam....makcik asben sampai umah aku kul 8 mlm......sampai jer asben n ayam kat umah....mak aiii bau....terus wat aku lapoooo tetiba....bawak jer ke dapur n makcik asben terus ptg kicik2 (nak makan ramai kannn)...so aku tak sempat nak ambik gambo..... Makan time! Sat jer ayam tue dah takde rupe ayam dah.... kalau kak dd tengok mesti terkejut, hehehe....sangatler tak puas makan....ape lagi, sabtu lepas order lagi tuk makan ari ahad plak....tamak haloba sungguh...
Kali nie janji ngan kak dd kul 6 ptg kat petronas presint 9, cam biasa, asben aku tukang pikap ayam....sekali lagi bau ayam wat aku kelaparan....elok jer aku bukak bekas ayam tue, tetamu aku sampai....tak sempat lagi nak tangkap gambo.... cam ada kesimpulan jer.... kesimpulannya cam suruh aku order lagi kali ketiga jer, mana tau tup2 kali ketiga leh aku tangkap gambo n tepek kat sini..... Aku suggestkan kat korang, orderler ayam lrc nie....sedap wei....skang nie aku duk terliur nak makan lagik....rasa nak meleleh jer air liur aku nie, hehehe.....kali nie aku nak try baked potato plak.... Kak DD, pehni ejan nak order ayam lagikkkkkk......

2 comments:

..nOj.. said...

mane gambo ayamnye... eeiii buat org geram btul

mama tisya said...

hah mmg rs nk order gk cz rmi yg ckp sedap..tp tk order2 lg...tkde snap gmbr ke aym tu..ke tk sempt trus ngap!!...ehhehe

**vote utk tisya utk toddler super model contest..cara2 nk vote jom tgk kt blog mamatisya..tq