Wednesday, April 8, 2015

Halal Vs Haram, Johan vs Neolofa

 Semalam sana sini 
Newsfeed FB
duk citer Johan, Lopak, Johan, Lopak
jadiknya JOPAK, hehhehee

Komen bukan wartawan aka ahkak sambal ialah
Johan tu cium mulut ngan Ozlynn
Ozlynn tu wife dia
hubungan yang halal
ai tengok dia cium mulut just 'chup' gitu jer
bukannya cium sampai kulum2 lidah bagai
hahhahahhahaaa
tindakan spontan
tpppp yang ni jugak yg dikecohnya punnnnn
cuma ia tak sesuai budaya adat resam melayu - kononnyaaaa
Apa yang wartawan yang perbesarkan perkara ni lahaiiii
seolah2 mengHARAMkan yang HALAL 
maksudnya hubungan mereka tu halal, cuma di mata org, perbuatan diaorang tu haram
bak kata johan, salah ke dia cium bini dia sendiri

Harap2, jgnler perkara cium ni diperbesarkan dan 
perkara ini menjadi masalah dalam rumahtangga Johan dan Ozlynn
Perkara ni remeh jer
tp suka diperbesarkan

Neolofa ni
sana sini kueri why dia boleh bersalam ngan Micheal Ang
dan tak bersalam dgn pengurus dia
Maybe Micheal Ang duk sebelah dia
tindakan spontan
cuma masa belajar protokol
pensyarah ada sebut
jika lelaki hulur tangan nak salam
at least ko tundukkan badan sket
sebagai tanda tak mo
or ko boleh letak tangan di belakang badan
tu tanda ko tak mo disalam
tp kak lopa hanya buat2 tak nampak jer
as usual, kak lopak mmg pandai bercakap dan menjawab

Sekiannnnnn ulasan kak sambal

4 comments:

syawalsimpsons said...

mmg sokong ngan jawapan akak...suke sangat deme nak besarkan benda yg semenangnya kecik..tak da apa sgt pon...

::Mamalyna:: said...

su, mmg pun...hal kecik sangat2...tp tu jugak yang up

~aSHa~ said...

ihihii aku pun biasa buat cium mulut mcm tu..mesti org keji2 mengeji aku kan..ihih

pandai akak sambal mengulas dunia artis

Nad MamaZN said...

tu la kan.. saya sependapat ngan akak gak
psstt kak, sambal extra hot peri2 k! hahaha!