Thursday, March 26, 2015

Teman Lelaki Upahan

 Sejujur-jujurnya
ai tak layan citer ni dari 1st episod
kiranya tengok gitu2 jer
tetiba timbul hajat nak tengok
ai tengok direct dari episod 1 sampai 16
laki ai kata ai 'gila'
ai layan time wiken 2 minggu lepas
kiranya siang malam mmg phone di tangan2

syiooookkk apa layan
coz takde iklan
iklan yang dibuat imanlyna mmg tak leh buat apalah kan
tp boleh je tekan 'pause' kat phone

ooowhhh EL...EL...EL
ai 'kenal' EL masa dia berlakon citer Sutun
pehtu ada citer yang dia jadik ustaz...tajuk antara garisan kut
yg dia berlakon sama ngan nor khairiah...
lakonan dia mmg bersahaja

Pehtu kan
drama ni kalo tengok barisan pelakon
takde yg 'kick' pun
yg baru kira si izara aishah tu jer
yang lain semua org lama kecuali
share partner EL tu
mamat kelate tu...lawokkk ler dia berlakon
selamba jer
dan camne boleh pilih Khatijah Tan jadi mak dia
hhahahaa
coz pada ai, Khatijah Tan tu dah konpom2 asik slenggg perakkkk jer
ni kelate pun boleh...
EL pancing pakai bling2...terus setuju
 Now citer ni makin lama makin meletop
arini dah last episod dah
tarikan utama bukan kecantikan dan kekacakan pelakon
tp lakonan yang mantap memasing
Dari mula naik nyampah dengan Kyra yang super berlagak
dah dekat last2 ni naik nyampah plak ngan EL tu
episod lepas tau2 daddy dah takde
 Adik lisha pun pandai berlakon
cam sesuai jer jadi anak Zaryn Min tu
dan agak kesian Zaryn Min tu telah didressing matured
alololo...EL nangis

harap2 happy ending

**Kemain PA Kyra si Adele tu... daring n berlagak sungguh aihhhhh*

4 comments:

Nad MamaZN said...

akak, tgk ktne takde iklan2 langsung tu? nak marathon gak ni weekend ni huhu

Nieyl said...

nieyl lagi la kak..mmg x layan lgsg...
2 minggu akhir nie baru layan..haha..
singgah petang...

::Mamalyna:: said...

Nad, akak google...flymu ke apa...
or mana2 yang dan jer nad...yg tak sangkut

syawalsimpsons said...

akak saya..nigina dah giler ngan citer tu...sampai jd fan..hahhahah..ni petang nak ke picc dia...nak G tgk live ngan ungku ismail kot....entah....hahahhahahha.....punya la giler kan....