Thursday, January 3, 2013

3.1.2013 - hAPPY BIRTHDAY TO ME

Alhamdulillah
3.1.2013 - dimulai dengan ucapan nyanyian happy birthday oleh encik suami
lepas tue wish birthday oleh kengkawan FB

3.1.2013 - pagi2 once lyna dah pakai baju sekolah, 'lyna, ari ni besday mama... cepat nyanyi'... maka si anak pun nyanyiler... happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to you mama... happy birthday to you... Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan mama...Allah selamatkan kamu... Nanti mama mintak hadiah ngan cikgu yeh...

3.1.2013 - Iman celik mata... cuit2 die... kata 'Iman, ari ni besday mama tau'... hahahha... nak suruh die nyanyi ker.. asik mulut babababababa... nak nyanyi apenyer... sengih nampak gusi die je yg die pandai, hehhee

Pendek kata, semua org dalam rumah tue kena wish HAPPY BIRTHDAY kat ai T_________T, hehehhe

Di usia ini, diberi encik suami yang penyayang (ler sangat!), dikurniakan sepasang anak... Semoga Allah terus melimpahkan rahmat, kebahagiaan, dipanjangkan umur ai, berjaya dalam hidup, berjaya dalam bisnes dan diri ini dan keluarga kesayangan saya dilindungi Allah sepanjang masa.. AMIN!

7 comments:

zarra zuyyin said...

Assalamualaikum
Happy besday..moga panjang umur, murah rezeki...bahagia selamanya. amin

Nieyl said...

Hepi besday...semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..:)

MRS. K said...

hepy besday

~ana~ said...

happy birthday ijan..moga panjang umur, murah rezeki dan sihat2 selalu hendak Nya...

misz beauty said...

selamat hari lahir sis. moga dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu. Amiin

puan nina said...

happy besday kak :) moga panjang umur dimurahkan rezeki..

NOR said...

Hepi beday kak ijan... :)