Monday, September 10, 2012

MY HERO

zenggggg.... zengggg (bunyi vacum)
shrekkk...shrekkk.... (sapu sampah berhabuk bagai)

assalamualaikum dan selamat pagi isnin
perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! 3 bulan blog bercuti... selama mana ai cuti bersalin... selama tu jugakler blog bercuti... 

meh warming up sket...
nak present muka my baby on his 1st day
Details:
Nama: IMAN NURSYAHMY BIN MOHD HILMY
DOB : 6.6.2012 -->suka..suka coz dapat jugak tarikh cantik ni
Berat : 3.38 kg
Method Kelahiran : Perutku dibelahhhhh

camne boleh dibelah perut... later ai citer yer... 
ni masih tingtong coz first day masuk ofis... enjin badan pun tak panas lagik...

7 comments:

syawalsimpsons said...

selamat bekerja N membersihkan blog yang dah bersawang kakak....

Zue AnnaLeeya said...

slmt bekerja ejan...
jgn hati tuh duk ingat dan rindu iman jer dahla... hehehe...

{ e'mie } said...

tahniah yer zan...aku ni kalau ko tak berblog tak tau ler aku...

*azni* said...

selamat bekerja kak..:)

Nad @ MamaZN said...

kangen banget sama celoteh kakak..! :)

adianiez AIDA said...

aida perasan gaks ejan lama cuti blogging. hingga sempat ler aida beranak sekali ~ boy juga :) ari ni da 45 hari...

.:fyzz:. said...

salam ejan..tahniah atas kelahiran baby..wey kita lahir sama tarikh ar...sufi amira pun 6.6 gak..jam 3.12 ptg..