Thursday, September 20, 2012

ImanLyna

Lyna Nurfitrina 
just counting days to turn 4 years old...birthday die 29 September nie... Insya Allah small celebration buat kat melaka
Alahai... dah besar dah anak mama... badan susut so terus nampak lyna tinggi... camne tak susut... asik nak main jer...kalo duduk rumah tue... celik jer mata dari bangun tido... alamatnyer sampai ke malam ler die main2... Dah free diapers... Alhamdulillah... minum susu pun time nak tido jer... lagi Alhamdulillah, hehehhe

Iman Nursyahmy
berat utk 3 bulan, dah 6 kg.... menyusu badan sepenuhnyer... baru nak belajar mengiring... kalo pandai agah die, suka gelak ngekek2... Now ai antar die kat Taska Bintang Bestari kat Presint 14... dieler insan yang paling awal dihantar dan paling lewat dihantar oleh kami...Perangai paling menghuru harakan mamayah ialah pesen merengek2 bila nak tido malam... dah ngantuk, tp lawan mata tak mo tido... kadang2 tu kul 8.30 dah naik atas tido... tak pasal2 maknyer tido awal sekali, ehheheh

6 comments:

Ms.Su said...

saya tertunggu2 citer pasal Iman.akhirnya baru mamalyna kuarkan..citer ler lagi,suka baca;)

JaSSNaNi said...

dah dekat nak besday Lyna :) dah nak masuk 4 tahun.. :) hmmmm..
baby plak comel... mmg baby suka tido.. kan kan baby.. :) eheheh comel lah... :)

.:Yana:. said...

dhia masih pakai diapers la kak..susu plak minum time bangun tido, malam x minum..tido terus..

adwa alhamdulillah masih fully bf..berat tak sampai 6 lg (5.54 kg)..pun baru blajar ngereng2..

eima said...

lyna fahim sebaya .... tp fahim masih paksa minum susu paling kurang 3 kali sehari ....syg sungguh nk tgal susu die .....

Nad @ MamaZN said...

tu la..perasan gak lyna dah kuruih!
bil akurus jadik tinggi kalah budak umo 5-6thn, heheh...

lyna masih rekues hadiah bday lagi ke?kekekekkeek...

kak, iman ni sgt hensem la!

Anonymous said...

kak,
ok x hantar anak kat taska bintang bestari tu?