Thursday, April 19, 2012

Kisah Petang Rabu + Jumpa Blogger + Pagi Khamis yang Sejukkkk

Petang Rabu - semalam
Tunggu asben ambik ngan ngan lyna kat ofis... dalam kul 5.30 petang gerak dr opis... since dah tau yg die main badminton malam tu, so terusler makan malam... pikior punya pikior tempat makan... maka ke UMAI ler kita... tengok kete kemain banyak... ingatkan penuhler kawasan tue.. masuk dalam UMAI... masih ada table kosong... Rupa-rupanya ada 2 org blogger kat dalam tue... iaitu FIZA dan asben die Cikgu Naman... Maafler mak yong Fiza... tak perasan awal2 fiza... bak kata org utara, mata jelangak!hehhee... camno tak mata jelangak... mmg mata ai ni kalo p kuar makan kat mana2.. first, fokus meja kosong... second, tengok menu... third, tengok Lyna yg agak huru hara tue, hehehe... sedangkan fiza duk kat meja belakang kami jerr... aduyai mata gue! Dah perasan Fiza masa Fiza bangun layan darwisy... pehtu cam biasa cik lyna tue kan... mmg peramah lebih... boleh tegur2 fiza... ampunkan anak ahkak yer... die mmg over peramah.. tu pun die nyaris nak wat konsert kat dalam cafe UMAI tue:)


Dah kenyang melantak.. balik umah.. kul 8 mlm, asben check out rumah... ai plak lipat2 kain... settle lipat kain.. p turun bawah, tengok tv.. memula tengok citer kat TV9.. tajuk SKIZO tue... best jugak citer tue... ingatkan nak layan sampai habis tp kekuatan hindustan tue kuat kan... semestinya pukul 10 malam ai terus tukar channel 102... Mujse Dosti Karoge... ada kengkawan kata, even dah tau jalan citer die camno... tp still nak layan coz nak layan lagu2 die yg semua best2 tue... tpppp kannn.. ai tunggu sampai lagu I love You tu jer... pehtu ai naik tido, hehehe... masa tue asben ai dah check in rumah dah.... dalam keadaan ai yg mamai.. die bitau die layan citer hindustan tue.. sanggup die p potpet ngan ai yg tengah mamai pasal citer tue.. bleh plak die kata, gara2 hasutan ai, die p tengok citer tu sampai habis... pulak dahhhh! 


Khamis
Hari ujan lebat kemain kan di putrajaya... start dalam kul 6 cam tue kut... alahaiii kan best kalo ari ni ari sabtu... leh tarik selimut bagai n tido lamaaaaaaa sket! Yang penting hari ini ai hepi coz lyna langsung tak meragam pegi sekolah! takde nangis2 melalak... elok jer letak kasut n kiss kat ai... lega ati mak ko nakkkk! langkah dengan senyuman mak ko ari nie... sampai ofis pun ati masih hepi.. lagiler hepi bila en asben antar sampai basement... tak yah mak susah2 bukak payung meredah ujan


Plan petang nie... tak tau ape lagik... yang pasti, tak sabar nak tunggu hari esok! ada reward utk cik lyna
*peace*

4 comments:

umilia said...

makin comei cik lyna skang ni..

MrS. F!zA said...

awl2 lg perasan dh...tp segan lak nk tgur org tu tksmpt dduk lg..igt bg masa dlu tggu hbis mkn kang..hahaha tksgka lak cik lyna lg awal tgur..ekekeke

::Mamalyna:: said...

lia, lyna mok2!

::Mamalyna:: said...

fiza, sori yer.. padahal dekat sangat2! perasan masa fiza bangun n fiza pun terlindung dari pandangan mata akak coz duduk di belakang asben akak yg gagah perkasa tue... nice to meet you.. perut fiza tak besor mana pun.. comel jer, heeh