Monday, February 13, 2012

Tuti Putti

 First time, ai penah makan Tutti Frutti ni ngan mummy lyna... dan sejak ari tue... jika lalu jer kedai ni, mesti lyna cakap 'lyna makan sini ngan mummy ngan mama'.... kalo 4 kali ko lalu situ, 4 kali jugak die cakap, hehehe

Pehtu ahad lepas, asben tak penah makan... so bagi menunjuk ketererran ai, ajakler mamat tue try makan tuti putti nie....sampai kedai tu, kosong! maklumler baru bukak.... yang tak best coz rasa segan coz pekerja die tiga2 org duk tengok ape kami buat... nak ambik aksesori pun teragak2 jadiknyer.... pehtu lyna nak mintak letak biskut oreo... mamanyer ngan selamba jer cakap...'tak payah! kita ada biskut ni kat rumah...nanti kita letak k', hehehe... kenaler charge RM14.80....
ni ai ambik vanilla + red velvet + coklat!
ai sempat makan 4 sudu jer
bersudu-sudu, anak n bapak makan!

4 comments:

Gieyana said...

Sedapnya Yang..x pernah try ag..nk p asyik delay jer..:)

Nigina said...

nanti nak try la.. tak penah cuba lagi

umilia said...

ha ah..tak pnah try lg..bile nak try je msti anak2 tgh tak sihat..tak sdp lak nak mkn anak tgh sakit..

@lfidah @dim said...

sedapnya air krim...