Wednesday, February 22, 2012

Testimoni Customer


Alhamdulillah... bagi meniaga dan masih diberi kekuatan berniaga
Walaupun kelenguhan dan 'adeeeehhhh..sakit pinggang'... xtvt menggulung tetap diteruskan:)


Rangkaian customer pun alhamdulillah... ada customer baru (hai Tasya!!!!) dan ada customer lama yang masih order n repeat order... 


Pewaris takhta mamalyna's Frozen tue aka cik lyna... skang mmg ai dah sikit2 train.. bukak ketam, kopek kulit popia... dah terer dah tue... jgn was2 coz mmg ai pantau ape die buat... elok jer selai demi selai kulit popia tue die ceraikan tanpa koyak... good girl:)


Ade jugak yg mintak jadik dealer... tp ai tolak siap2 coz takut ai tak mampu nak siapkan... lagipun kalo nak lantik dealer, mesti nak tolak harga murah lagi kan... since kos pembuatan pun dah meningkat... takpelah, terpaksa tolak... kut2 ada mesin buat popia, baruler boleh:P

2 comments:

eMMe said...

smalam Bro Fauzan kasi sepeket, tak sempat goreng lagi, coz smalam dinner kat luar, petang ni kalo balik awal leh goreng wat minum petang, heeee~

::Mamalyna:: said...

emme, berjaya jugak emme dpt ole2 dr en fauzan... orait, selamat minum2 petang:)