Thursday, February 9, 2012

Musim 'Burung Marah'

 Budak2 skang kan... taunyer 'Angry Bird...angry bird'
nak...nak plak... pengeluar atau penjual... tau jer tu feveret bebudak... cepat2 jer jual... n for sure boleh tarik budak2 n budak2 tu plak tarik tangan mak pak suruh beli kan... yang mak pak nie, sure kata kat anak  'dah2 ler angry bird nyer... kat rumah dah ada'... dengan muka n hati yang sedikit 'Angry'... terpaksaler jugak mak pak kuarkan duit dari wallet bagi mengelakkan anak berjujuran ayaq mata kat kedai tue ~ehhh...ehh.. cam kisah benar jer, hehehhehe
tak cukup baju... nak jam plak... 
haaaa...ambikkkkk! 
**sambil mak pak tersenyum with angry**

8 comments:

eima said...

fahim abih semua ngry bird ...
apaknye beli galaxy sbb slalu berebut ngan ateh die .. hahaha

aLoNg@Na said...

sama ler ngn danish..kt ipod angry bird,baju suar,sliper,jam bagainyer nk angry bird...kdg2 tu mmg angry la jugak.....smpai dh pndai mintak 'mama,nk cepender angry bird'...aduhai anak oo anak....
mama pun almost jdi 'angry mak bird' dh...

ejaMaria said...

sat gi nak selipar angry bird plak... ;p

::Mamalyna:: said...

eima, ai tak tau ler... baju tido nak angry.. jam angry... tu pun bila ada org jual agry bird... cepat2 bwk lari.. maleh nak beli dah... phone pun game angry... mmg mak pak leh angryler...

.:fyzz:. said...

hehe..angry bird la nih mmg femes..kak pia pun suka bangat ngan burung marah nih..

::Mamalyna:: said...

along, buat masa ni ejan tak jumpa lagi cepender angry bird tue... tak tahan dah nie...

::Mamalyna:: said...

kak maria, maknyer dah tak sanggup dah... tengok muka angry bird pun rasa tensen

::Mamalyna:: said...

pijot, famos the amosss! kopak duit aku..hehe