Thursday, January 5, 2012

On My Birthday

ehem...ehem... terbaru! jeng...jeng..jeng

asben nak surprise.... tp tak menjadi surprise die tu...kesian die


Kisahnyer, pada 2hb tu... biasaler die kan... p keluar dgn geng lain pak lain mak... p mines katanya... so ai dukler kat rumah... pehtu die pun balikler... ai nampak... tengok die keluar dr keta kawan die tu ngan tangan kosong... cehhh! hampa jap... coz mmg ai mengharapkan sesuatu di Mines, hehehe.... tetiba die bukak bonet dannnnnnnnn ai ternampak satu paperbeg kaler biru letak dlm bonet.... hahahaha... yessssssssssss!!!!


Die pun masukler rumah... naik atas mandi manda.. pehtu turun tolong ai balut popia... masa tu mmg ai saje nak kenakan die dah


Ai : jadi ke member tue beli tv
Die : Tak jadik... round2 cam tu jer
Ai : ooo.. dah tu die tak beliler yer... ke abang yg ada beli?
Die : mana ada.. abang tak beli ape2 pun


Tp muka teruja kan... sengih jer manjang... die pun dah naik heran... pehtu ai cakap jer
ABANG, ABANG ADA BELI ADIAH UTK EJAN KAN... EJAN NAMPAK PAPERBEG KALER BIRU YG ABANG LETAK KAT BONET!!!!


nak tau die jawab ape?
MACAM MANE BOLEH KANTOI LER... ABANG PLAN BAIK PUNYER DAH.. NI SEMUA SALAH MIZI... ABANG DAH KATA, MALAM ABG P AMBIK PAPERBEG TUE KAT DIE... DAHLER, P LER AMBIK ADIAH TU DLM BONET


hehhehee.... cian member... plan asal, nakler letak adiah tue kat tepi ai dlm kul 12 tgh malam on 3 Jan... Lagi haru, kad tu pun tak sempat tulis lagik... tp takpe...even tak menjadi surprisenyer... tp ai suka lorrr:)

18 comments:

ummiaqeef said...

wah..ape tu? hihi..

Nurul Aznil said...

salam,

kena terima hakikat bahawa separuh suami ni, tak reti nak bagi isterinya suprise :P

mine is one of them

Zana Adieyza said...

hadiah apa tu kak?

org lelaki jarang x terkantoi bab suprise ni.. hihihi

::Mamalyna:: said...

rozi, hello...hello..hehhe

::Mamalyna:: said...

Nurul, dulu masa bercinta...mmg nak tergugur jantung kalo die surprise... tp sejak kawen nie... asik kantoi jer... isteri dah tau instict somi kut, heheh

::Mamalyna:: said...

zana, adiahnyer ialah...hello..hello, hehehe... dulu sokmo menjadi surprisenyer tp sejak kawen, die mmg asik terkantoi jer..

Nad @ MamaZakwan said...

hepi belated beday kak! ;)
adiah pe?
beri itam ke i-pon 4s?
hehehehe

::Mamalyna:: said...

tq nad.. samseng jer, heheh

~aSHa~ said...

ehehehe hepi besday...

Mrs. Hakim said...

takpelah wpun x menjadi. at least dia ada usaha ke arah tu.. kan kan kan.. teringat pulak my hubby nak buat surprise letak kek choc indulgence dlm bonet, elok keluar kek dah condong mcm menara pisa.. and dpt sekuntum mawar merah, masih elok simpan dlm freezer kat rumah wpun dah 3thn kejadian tu berlaku.. :)

mmg xdinafikan, sekali sekala isteri mmg suka suami buat surprise2 gini kannn..

::Mamalyna:: said...

gidah, mekasih...

::Mamalyna:: said...

Mel, haaa ejan ingat kisah tue... asalkan surprise kan... bunga plak, baru sekali dpt, tu pun masa bercinta...

Sidratul Muntaha said...

ko ni ejan..
lenkali buat2 tak nmpk..
buat2 seperise lepas dia bgi mlm tdi.
ahaha
excited sungguh
tpi klu aku pun,aku excited jugak!
happy belated birthday!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

lelaki memang selalu tak jadi kan? haha..diorang tak tahu pun suprise niii!! keke..tapi suka jugakkan!! one thing yg kita tengok, kak ejan macam kita..haha. dah tahu dia nak sorok hadiah, lagi mahu tanya..tunggu je lahkan dia bagiii..tak sabar kan? hewhew

Echa said...

ape tuuuuu.. bak la tengok.. hehehehe

::Mamalyna:: said...

Ayu, masalahnyer tak boleh... den tak sabo nak tgk hadiah tue... muka plak satu, asik nak menyengih jer, hehehe...

::Mamalyna:: said...

shin, tu ler... tak sabar.. tak boleh tunggu dah lagi 6 jam... terus mintak, hehehhe

::Mamalyna:: said...

Echa, takde bateri ni nak snap..