Friday, December 23, 2011

Woon Huan Flora - Berbaloiiii....

mmg nak cari bunga kat rumah... kasik berseri sikit... bunga merah nyala2!
sekali nampak iklan nie kat paper... siap ada map lagi nak p situ... tak jauh sangat, kat balakong jer... capai jer gunting terus potong n simpan dalam beg... sampai jer rumah, terus kuarkan iklan tunjuk kat asben... maka berlakuler sesi pujuk memujuk... belai membelai... cakap kemain lembut...  dan yessssssss! dapat jugak pegik....

Masa kami pergi tue, ari renyai...pehtu die memang nak tutup kedai dah... memang masuk dalam tue... tepuk dada, tanya poket... pilihler nak bunga camne... nak bunga mati yang memang nampak mati... or bunga mati tp nampak cam bunga idup... pasu pun ada jual... ada bunga dah siap gubah... ada yg korang pick n match... harga? kira okeyler... mampu milik...
ni trasa nak terjah lagik coz nak cari bunga utk meja makan pulok...

2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak ejan beli takkk..letak kat belog okk!! nak tengokk! hehe

missNick said...

akak bunga yg mati tp nampak hidup ok tak? harga dia mcm mana? sy tgh nak cari bunga2 yg cantik ni hehe