Friday, December 16, 2011

Line Clear... Ape Lagi Mohler Kiterrr...

Di hari rabu yang sunyi sepi... 
mood keje ke laut tak mari2...
pas tengok pc... jalan2 jumpa kawan...
Line Clear:))
Terus mesej kawan seangkatan... tanya sama ada free ke idok!
dikatanya free of charge... ape lagi terus set plan mengejut punyer
lunch together with BFF

pick up kawan n terus menuju ke alamanda... n terus check in Pizza Hut

kami pada hari itu
Anum, Anneey dan Macik On The Way si Ahkak Geli
nama jer duk sekali dalam putrajaya, tp jarang dapat together2 cenggini... ate dah bukan seofis.. lain2 ofis kan.. jaga bos plak tue.. ada masa free, ada masa duk tercongok depan meja... bukan cam makcik ondway tue... die siap ada PA lagi, hehehhe

Tujuan sebenar ialah utk meraikan kawan kami  baru tak baru, lama pun tak lama yang baru kawen tue...
Die ingat die baru kawen, die tak kene terjah soalan panas ngan kengkawan die, hehehhe
Pengantin tak baru yang tudung peach tue:)

Antara soalan panas:
camne kawen anney, best tak?
time pecah dara, sakit tak?
ko tak rindu kat laki ko ke? 
kenduri camne?
ko plan anak ke? or nak segera?

kiranya anney ari tue memang terpaksa jawab semua soalan cepu emas kami... by the way, tq buat kengkawan yang sudi lagi masih berkawan since dari tahun 1999 sampailer sekarang masih keep in touch... yang tak nak kawan tue, sudah! duk rumah diam2...

buat kengkawan yang tak sempat diajak ke mini gathering ni, sori bebanyak coz ini memang last minit punya plan... nanti kita jumpa ramai2 lagi yer...

Anney & Ahkak Geli, ingat lagi tak dialog anum 'AZMI MANE?'
hehhehe

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

alamanda mmg port lepak2 sape keje kat dengkil,bangi and putrajaya
huhuhu
aku dulu keja kat miat pun rajin lepak alamanda ni masa memula bukak.
masa tu byk yg takde sgt kedai yg bukak.

::Mamalyna:: said...

ayu, miat tue kan jauh... jauh tue datang alamanda... dahler jalan pusing2 ular kena palu..

{ e'mie } said...

uishhh seronoknyerrrrrrr.....jeles akuuuuu...

~aSHa~ said...

aler tak sms aku pun...