Tuesday, December 20, 2011

Banjir Di Kajang... Buat Ai Ngeri..

 Kajang dilanda banjir baru2 ni kan...
bila tengok gambo2 n video2... mmg buat ai ngeri...
kerana lokasi yang kena banjir tue mmg port yg kami selalu datang

Kajang Metropoint
Tempat tue mmg selalu ai pegi... dahler kami selalu parking kete kat bwh tue... sape penah masuk? kemain menjunam nak masuk basement bwh tue kan... pehtu kalo masuk situ, mesti p pusing2... p parkson... pehtu pegi reject shop dan akan masuk kedai bunga2 kat tingkat 3 coz mmg ai biasa beli manik kat situ... pehtu p masuk kedai sana...kedai sini...

Kadang2 time raya, memang byk khemah2 yang bukak kat depan metropoint... selalu pergi cuci mata n kadang2 tersambar jugak tudung ke...baju ker...

Arked Mara
Kedai baru kan.. baru renovate jadik cantik... bangunan ni opposite metropoint tue... kat sini jugak kami selalu pergi coz asben sokmo repair baju n seluar kat kedai jahit tue....
Ari sabtu lepas, asben ajak p kajang, nak beli present lyna... bila die kata kajang jer... terus ai cakap TAK MOOOO! takut oooo... dahler masa tu ujan renyai2... kang kena banjir kilat... takut2!

mmgler kat mane2 ada musibah kan... tp kalo tempat tue kita dah tau... rasanya better elakkan kan kut...

3 comments:

.:Mama Dhia:. said...

fobia ek kak..takut kene kat kite plak..sebelum kene baik beringat..

umilia said...

ngeri wei..aku pun mcm ko gak..da tau tmpt tu pnah jd cmtu mmg takut nak gi..tgu musim cerah kit la br leh gi..

Em's Family said...

sekarang ni kat kl kat mane2 pun boleh kene