Thursday, December 8, 2011

Apam Polka Dot Dot

 polka dot + bumble bee + lady bird
intinya coklat, strawberry, blueberrry
sedap sangat! yang ni ai tempah dengan Emma - blogger aka jiran tetangga
dulu pernah makan apam ni, tp more rasa cam pahit2 gitu... 
pehtu teringin nak makan, call jer Emma, bitau nak beli
dapat jer... terus makan coz dah teringin sangat2 kan.... sedapppppp! takde rasa pahit2 payau tue... rasa cam makan kek plak...

nak tempah, boleh jer call Emma.... 
~Bagi jiran-jiran yang duduk kat presint 15, lagi senang order... konpom free delivery depan pintu... umahnyer lorong 3/3 jerrr~

~ Bagi kengkawan yang kerja di Parcel E... mungkin boleh collect kat ofis die or die pi antar ofis kengkawan~

~ Bagi kengkawan yang duk di sekitar putrajaya, tok sah order jauh2, nak bayar kos pos bagai... beli jer ngan Emma~

4 comments:

eRiNsZ said...

halu jom join GA tersenang kat blog saya

♥mama eza♥ said...

ne nk order jugak neh

eisyaawie said...

comei jer apam pokadot nie kan.....

biasanya saya buat sendiri jer...tp patern pokadot jer yang bolehnya... bee tue...x reti lai....

NinaAz said...

kreatif orgnya :)