Monday, November 21, 2011

Liyana Jasmay vs Odorono

sumber dr rotikaya.com

Liyana Jasmay - ai suka die
lakonan die best dan die pandai bergaya... comel jer...
cuma baju ni plak buat die spoil kan... basah2 ketiak die... mungkin nampak sangat coz baju tue plain... kaler biru plak tue... kalo kaler itam ke putih ke... mungkin tak nampak sangat...

okey, tinggalkan citer Liyana Jasmay dengan ketiaknyer...

tp dah alang2 citer pasal ketiak kan... ni ai try odorono yang baru
Rexona Women - Powder dry - 2x more dryness

Serius best... nak2 kat situ katanya ada bau2 bedak sikit.... sebelum ni memang ai pakai brand rexona pun... tp first time pakai jenis kaler oren nie... Masa memula pakai, ai cam terbau2 bedak... puasler cari datang dari mana bau tu... rupa2nya dari odorono tue... so far, okeyler.... wangi jer... tak caya???? meh cium ketiak ai, ehhehheh....

18 comments:

syawalsimpsons said...

kalo camtu akak kenal kasi ordorono akak kat liyana jasmay ni..kikikikiki

Sidratul Muntaha said...

takleh pakai deodorant la ejan
aku kena berli yg sembur
dah byk kali kena abcess smapi operate ketiak tu

MrS. F!zA said...

dia mmg cntik kn..dlu tk suka dia..skrg suka lak
hihi

::Mamalyna:: said...

su, kang akak adiah, katanya perli plak, ehhehe

.:Mama Dhia:. said...

tak leh pakai jenis ni la kak..
rase geli2 jer ketiak..
dari dulu sampai la ni pakai yg jenis stick tu jer..
jenama echanteur.. belasah jer ejaannyer..hehehe..

::Mamalyna:: said...

ayu, ejan pernah try pakai hok sembur tue, tp bila ai shret jer kat tiak...ai gelak coz geliiiiiii...hehehe

::Mamalyna:: said...

fiza, akak memang suka die... dari citer ponti anak remaja, pehtu papadom n sampailer skang... comelsss!

::Mamalyna:: said...

yana, stick dulu akak penah pakai... tp cam leceh nak tolak2.. last2 pakai hok bebola2 nie...

Totie@Tomy said...

saya pulak pakai dr.mist minat yang spray...rasa macam nak try rexona pulak..

mamyharraz said...

alahai sian dia tak pasan basah tang situ..mmg spoil..

tq for sharing tentang deodorant tu nnt boleh try ;)

♥mama eza♥ said...

HEHEEH TIAK BASAH PLAK...
kak , kiter pon pakai odorano yang neh..best kan bau die

*Miss Geli^ said...

aku tak penah pakai deadorang..kalu pakai, ketiap aku basah...

kalu aku duk sebelah kau, ketiak aku berbau tak? sila jawab ngan ikhlas, sebab aku tak bole bau ketiap aku sendiri

::Mamalyna:: said...

Totie, akak tak boleh pakai spray... geli, ehhehe

::Mamalyna:: said...

mamyharraz, mungkin die tak pasan kan... hilang kecomelan die kejap... silaler try..

::Mamalyna:: said...

eza, iye ker... best kan.. wangi, rasa nak jalan sambil kepak2 tiak..

::Mamalyna:: said...

nowa, bistu ko tak pakai ape2 langsung ke? or ko pakai hibka?hehe

.:fyzz:. said...

hahah hibka lama aku tak dengaq jenama tuh..dulu2 kt ko op sekolah msti jual kan...
eh heran kan missgeli ko tak pakai pe2..aku guna rexona gak..tp yg hg promote nih ejay..aku nk try ar..

Nad @ MamaZakwan said...

saya takleh pakai rexona
gatal2 jadiknye
saya pakai nivea

suke liyana jasmay ni
tapi baju die pakai tu bikin spoil la!

p/s : lama saya tak dgr perkataan odorono..hehe...biasakan pggl deodorant ;)
bile akak citer pasal odorono, tetibe saya teringat lagi 1 perkataan ~ modes (utk pad)