Tuesday, October 11, 2011

Sesi Bukak-Bukak Hadiah

 Alhamdulillah... niat sebenar, memang nak jemput kengkawan makan kat rumah n sambut besday lyna.... terharu maknyer coz kengkawan datang tidak dengan tangan kosong... ada hadiah tuk lyna... TQ so much korang'ssssss
 hadiah yang datang dengan berbagai bungkusan... berbagai corak... dan berbagai paper beg
 tak lupa jugak, ada yang kasik 'duit kaye' buat lyna
 besday girl yg dah tak sabooooo
 slow...slow die tarik coz nak bukak n tengok isi dalam

 Pose : OMGGGGGGG
 yeaaaaaahhhh... dah koyak satu persatu
 dah iniler hadiah2 yang dikasik
 cam biasaler posing lyna kan...
 pose wajib : POSE MUNCUNG ITIK!!!
 baju ni pun adiah tau... adiah dari mummy die... terus tukar!hehe
 gaya budak sopan santun... kejap jer pun yang sopannyerrrr....
TQ NURUL for the sepit merah n sepit biru n cekak pink.... dan jugak tiramisu
tak sempat nak rasa tiramisu nurul tue... udah abisssss... 
kalo nak rasa, ai kena datang rumah u le yer....boleh tak?

** ada program jejak kasih coz asben Nurul terjumpa jiran kampung masa makan2 kat rumah ai, ehhehe... 

7 comments:

mummy_ayu said...

wah...banyaknya dia dapat hadiah....

Ya ALya said...

suka sangat la lyna dapat hadiah banyak-banyak ni.....

syawalsimpsons said...

kire boleh jadi tempat jejak kasih gak umah akak ni...

Cik Puan Nurul said...

wah banyaknya pezen dia..sama2 ejan loh tak sempat mkn ke huhu..sori xsempat nk bg hadiah yg besar2 tuk lyna..
nnt mai la umah set masa boleh la beramas2 mesra di rumah ku pulaaa..
akak tu jiran dekat umah tok encik suami hehe..memang selalu dah kalo pi kenduri la,gathering la apala ade je adegan jejak kasih kdg2 jumpa xschoolmate ade tu jumpa junior dia siap brader tu ckp encik somi suka buli dia dulu kt sek wakakakakakaka..

Zue AnnaLeeya said...

wwahhhh... byknya adiah lyna...
menan byk tuh nmpaknya...
sonotla lyna...

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye lyna, dpt byk hadiah..!

Zana Adieyza said...

banyaknya hadiah Lyna.. mesti seronok kan..