Friday, October 21, 2011

Sedap! Lembut! dan Nak Lagiiiiii

Ni memang puji ikhlas dari hati... walaupun yg jual ni kawan ai, tak bermakna yang tak sedap nak cakap sedap jugak kan..... 


Percayaler kengkawan semua, ai baru dapat makan semalam.... baru beli sebenarnyer... sedangkan kawan saya kat Melaka nuunnnnn dah makan dah.... MINI CHOC MOIST CAKE, homemade dari ANUM dan ZUL memang sedapppppppppppppp..... kami semalam makan bertiga pun siap berebut2 lagikkkk... suap, kunyah, suap, kunyah... tengok2 dah abis!


Bagi warga putrajaya, tok sah jauh2 nak merasa kesedapan kek ni.... die keje kat MOA jer... nak order, boleh jer call die or search jer kat FB... Robitah Hanum... gambo profile ialah gambo die ngan asben die aka tokey kek ni ler....


**teringat kisah lama, penah makan kek coklat yang dikatakan sedap yakmat, letakler dalam peti... bila makan, topping die keras dan liat cam dodol

4 comments:

Gieyana said...

wahhh..tgk pon nmpak sedapnyer..kalau dkt sure order gk nie psl my hb suka ngan choc kek...

fikaryna said...

ejan..mmg nampak sedap3..:)

Ajoi said...

mana pic real .. ke tak sempat snap dah ngappp .

adianiez AIDA said...

memang nampak sedap kek coklat tu. best!!!