Tuesday, September 20, 2011

Sayang Die Ketat2

Pendengar setia n teman gaduh!

walaupun asikler p main tenis tp STILL BANTU ISTERI MENGGULUNG POPIA - taktik die, sampai rumah terus capai barang n bahan2 buat popia... pulun gulung dengan penuh tawaduk... agak2 sampai masa yg die estimatekan, benti menggulung slow2 pehtu cakap 'ayang, abang nak p main'~~ nyampah:p

suka cakap mende yang tak logik... blur ai tau!
contoh : ayang, ambik ubat lyna yang cam simen tue!
(ubat antibiotik lyna tu cam pekat2 tau, boleh die kata cam simen)
ayang, mana baldi nak letak sayur nie!
(bukan baldi, tp bekas biasa nak isi sayur)

bapak yang setia uruskan segala susu dan pampers lyna time malam before tido... before die tido, die tukar pampers lyna, buatkan susu lyna siap2... fuh, selamat ai:)

Still lagi bapak yang setia mandikan lyna n siapkan lyna pagi2.. bukan ai yg malas, tp lyna nak ayah die yang uruskan

Suka tinggal baju main dalam beg! part ni paling geram... ntah bila nak berubah pun tak tau ler... busuklerrrr!

masih setia dengan pekerjaan tetap kat rumah iaitu vakum rumah n basuh bilik air

dan pekerjaan paling tetap, mat despatch CrabStick Popia

**semalam geram kat u, ai sanggup panjat tangga tukar bateri jam tau!

8 comments:

::AyahLyna:: said...

hahaha boley pun tukaq sendiri..bukan tak leh...!!!Hahaha legaa....

Cik Puan Nurul said...

huhuhuhuhuhu...kat umh ni sy yg selalu guna perumpaan yg xlogik tu..plg xbleh blah selalu panggil qaseh dgn bermacam nama yg bukan nama dia bila dia degil org pggil wat xreti..cth azira la,ayunila,alya zaraa la..romzi la hahahaha sokmo encik somi konpius tp dia tau yg sy pggil qaseh cmtu kdg tu dia gelak je

eima said...

tmpt luahan ...
senang tak yah guna mulut guna jari pun boleh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sweet kapel..
alhmadulillah, bertuah dpt asben ringan tulang.. =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bertuahla u... dapat hubby rajinnnnnnn

.:Mama Dhia:. said...

untungnyer akak..tak yah cakap banyak2 kali..tau dah t/jawab.. bile la hubby kite nak jd cam tu...

ummiaqeef said...

untungla...hehe

.:fyzz:. said...

ejan...sweet ja tau..sonok bila laki kita dengaq kata kita...ingt ejan...kasih sayng perlu dipupuk dgn sift tulun menulun..hehe..