Tuesday, September 6, 2011

Jam Dua Muka

 Rumah baru... jam pun baru lor... tp ini jam ada dua muka.... Jenis english style...
ai beli kat Nilai 3... ada kat KK Home Deco... harga murah dari yg ai beli nie... tp tinggal display yg plastik cover jam pun dah retak... so jalan2 lagi... maka berjumpaler yang berkenan di hati...

Menggunakan drill pinjaman, maka tergantungler jam yang comey... gambo ni diambik dari dining hall... kira matching ngan langsir merah kat rumah ai nie...
 yang belah ada nombor2 ni, ai letak ngadap ruang makan.... sambil2 makan, boleh tengok jam...start makan kul bape, abis makan kul bape, hehhee..... letak belah nombor2, bagi nampak clear sikit...
yg angka roman nie ngadap living hall.... living pun ruang kecik, so memang senang nak nampak dah kul bape.... Jam ni ada tiga jarum... so pemakaian bateri tue agak kuat sikitler...

8 comments:

Cik Puan Nurul said...

kelasss ko jahh jam lawoo bila nak ajak beraya ke rumah baru huk3

ummiaqeef said...

fewitt!

syawalsimpsons said...

wahhh menarik jaa....

Nad @ MamaZakwan said...

cantek...! :)
kak ejan dh pindah umah baru ek..
lambatnye saya tau, huhu!

ada wat house warming cum open house tak? nnt jemput ek! haha!

selamat hari raya! :)

p/s : saya termengidam crabstick popia kak ejan sejak pose aritu, nnt saya order ek!

Gieyana said...

cantik..ritu igt nk cari jam camni gak but x mo yg ada munge ross nie..last2 terbeli mcm lain..:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cumelll...
nnti kena cari gak la.. =)

Masni Syafie said...

saya ade cari jam nie, tapi kat plaza alam sentral...xbyk pilihan

nak warna hitam...huhu...hubby sy sgt suka jam nih

selamat hari raya =)

.::Lynn::. said...

jam raya...