Wednesday, September 28, 2011

Hobi Dia : Main! Main! Main!

 sejak duk umah landed nie... kalo boleh tiap2 petang mau kuar rumah 
nak main basikal.... kalo time ai sibuk, time tu jugakler die nak jugak2 kuar rumah
tak bagi, abis digegarnyer grill rumah.... ishhh, malu kat jiran2 aihhhh....
Kebetulan, jiran sebelah kiri rumah... ada 2 anak pompuan... kakak umur 5 tahun, adiknyer sebaya lyna... memang geng sangatler... tu ler geng main2 lyna.... nak tunggu main ngan Fahim, ntah bila agaknyer tue?hehhehe


Kalo dah namanyer budak kan... cam2 perangai... ati mama ni sat sejuk sat panassssss jer.... hari ahad lepas, kami jalan2 p open house jiran2... boleh die main basikal kul 2 petang! Tak reti panas ke depa nie yer....  p open house, naik basikal..... pehtu tengah org makan, time tu ler die nak kayuh basikal die... main tengah2ari...nasib baik tak demam... 

8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

lyna, lyna..
sakan main ye..
almaklum dh umah landed ;)

eisyaawie said...

seronoknya main basikal kat jalan...budak2 gitu laaa..... lagi kita x bagi main... lagi laaa dia nak...

syawalsimpsons said...

kikikikk...syawal macam lyna asal nampak pintu terbuka...sebok la ajak keluar...kalo tak kasi digegarkannyer...adohai...

Cik Puan Nurul said...

bes nya lyna men beskal..qaseh nak sangat beskal tp abahnya xmo beli lg..yg ade motor dia jelaa tu pun aritu ms blk kg bising dia nak angkut beskal kazen dia yg dah tercabut tayarnyaa huhuhu

Sarah Syazwani said...

samela kak...pantang pintu buka..meluru je kuar

maszmadi said...

iskisk lyna oh lyna..

eima said...

uik uik nampak plak umah aku tu ...kekeke

nk main ngan fahim ... aku rasa dlm mimpi la kot...
anak bujang ai tu pemalu org nye... hehe

ummiaqeef said...

aqeef xde kawan nak main, duk dlm umah je.. kalau umah dekat msti dia men beskal same ngan lyna, hehe.. patut la ptg2 balik keje nmpk bebudak main beskal kat area umah akak.. hehe