Wednesday, September 28, 2011

Cinta Elysa vs Zila Bakarin

 Semalam tengok citer Cinta Elysa kat TV3.... 
cam best citer nie... so layan jer...
Dalam duk layan citer ni... bila tengok Zila Bakarin, mata ai terus bulat besarrrrr....
ai rasa cam die wat somethingler kat muka die...
Idung mancung ala2 RM jer...
PP pun cam kembung
Dagu runcing semacam jer
bibir..... mak ai.... dah ala2 angelina jolie jer...

Ke mata ai jer yang nampak cenggitu... or memang die buat something?!!

6 comments:

eima said...

tah la tatau la .. takprasan plak sbb aku tak jrg benar tgk drama melayu ... klu tgk pun time kul 7 tu kejap

Zue AnnaLeeya said...

prasan gak... pipi dia mcm kembang sket kan????
sama mcm nanu baharudin tuh...
mmg beza dgn rupa yg dulu...

syawalsimpsons said...

entah x perasan pon...tp kalo yee pon...tak heran pon kakak....dorang kan mmg suke benda2 alah camgini

Cik Puan Nurul said...

emm tang dagu buah pelam tu mmg dia ade buat kalo xsilap sbb thn lepas tgk ketuk2 ramadhan ke apa tah selamber sheila rusly duk usik2 psl dagu buah pelam dia n dia cam xkisah n gelak seolah2 mmg dia ade buat samthingla pd dagu nya itu..
perasan gak bibir dia tu makin terjuih gitu..ekceli artis ni jgn terkejutla kalo tetiba muka dorg dh lain ke berubah jauh dr muka diorang dulu2..sbb diorang selalu amik wuduk tauu,maka terserlah nur pd wajah mereka..naik seri gitu..pikir positip jelaaa...lalalalalalalala

Nad @ MamaZakwan said...

gossip2 ngan kak ejan mmg besh, hehe

{ e'mie } said...

aku perasan gak ejan..kulit tu takyah kira ler..putih gebu n licin gitu..aku perasan nasha aziz pun macam zila bakarin..hidung, bibir sumer ler..aku ingat aku sorang ajer yang perasan..tapi yer ler..artist..dah cantik nak cantik lagi..duit dier orang..biarkan ler...