Sunday, August 14, 2011

Welcome To The World

Tahniah buat adik ipar ai yang lyna panggil Cik Nani coz telah selamat melahirkan BABY BOY pada jam 9.30 malam tadi.... Dah sepasang cucu hajah nahariah dan haji abdul jalil... dah tertulis agaknyer bahawa cucu-cucu mereka lahir dalam bulan pose, hehehhe.... Disebabkan lyna lahir dekat raya, tu yang kami kasik nama LYNA NURFITRINA.... yang nie tak tau nama ape... dengarnya ada nama ramadhan... berkat ambik nama bulan kelahiran.... 


Detail tentang baby pun kami tak tau lagi coz mak n baby tak masuk lagi dalam wad... still dalam labour room coz tunggu que nak masuk ward... takpe, yang penting mak ngan baby selamat kan...


Nampaknyer lyna dah ada geng.... dah hilang istilah 'sayang cucu mak tok sorang nie'... pehni kena sebut 'sayang cucu2 mak tok', hehehe.... cucu ramadhan dah ada, cucu fitri(syawal) pun dah ada... next cucu in syaaban or zulkaedah kut.... 


p/s: mak ngah, kita sama2 pilih bulan yer, hehhe 

4 comments:

alyyani said...

tahniah! lyna dah dpt sepupu :)

Liza said...

Tahniah!1 Lyna dpt kawan baru.. :)

::Mamalyna:: said...

alyyani, tq... kami setakat ni, tak tau lagi rupa baby camnie...

::Mamalyna:: said...

liza, lyna dah ada geng bas sekolah:)