Tuesday, August 23, 2011

Stock CRABSTICK POPIA for Hari Raya

 Alhamdulillah... order CRABSTICK POPIA untuk bulan pose boleh tahan... dan ada jugak customer yang order tuk bawak balik kampung... bawak ke oversea pun ada.... TQ Nurul coz bawak popia akak ke Hanoi.... dan ini minggu terakhir sebelum raya... sememangnyer ai bizi siapkan order kengkawan... 

Weekend ni pun, bangun pagi celik mata, buat popia... lepas berbuka pun buat popia... kiranya hari2 duk ngadap popia jer... so ini stock yang ai dapat siapkan weekend baru nie... ni pun ada yang tak siap gulung lagik....
ni dalam peti ais rumah... row bawah double layer... row atas tuk lauk pauk 
 stock dalam deep freezer.... 
 row bawah pun double layer...
List in dan out CRABSTICK POPIA.... ni ler order paling banyak selama ai berniaga.... ni stock setakat malam tadi... ari ni dah out 13 peket... petang ni tambah lagi in berpeket2... Insya Allah, will be settle semua order by ari ahad nie.... TQ so much to my luvly customer:)

5 comments:

syawalsimpsons said...

wahh..rezeki untung berlipat ganda tu,.....

umilia said...

da mcm stok susu la plak kan..hehehehe..

SyUhAdA said...

wahhh..murah rezeki sis..

ummiaqeef said...

rezeki ramadhan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah rezeki ramadan!!