Tuesday, August 23, 2011

Koleksi Sampul Raya... Isi kat dalam, tak tau nak letak note bape:)

 tahun nie cam banyak sangat koleksi sampul raya... sampul JJ dah ada byk2 peket... dah asik p sane kan...

ni antaranya yg ada dalam tangan
sampul dari HP
 dari Alamanda
 paling cute... dari Big Apple
 bling...bling dari TOMEI
ni dari AEON

baru sat ni dapat secekak dari RHB... murah rezeki... rezeki sampul raya free, hehehehe

13 comments:

alyyani said...

dpt banyak2 sampul ni bole bezakan ikut note kan? :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak banyak sampul pun.. ada satu jenis je opis punya hehe

health-beauty-slimming said...

cantik2 nye sampul raya

health-beauty-slimming said...

cantik2 nye sampul raya

syawalsimpsons said...

untuk saya N syawal jgn lupa ye...kikikiki

Ya ALya said...

sampul meamng cantik.....tapi tu la kalau letak RM 1,cam kureng meriah je kan....hehehhehe.......sampul cam tu paling2 kena letak RM 5 tu.....heheheheh

eima said...

utk CM ko dah simpan ke sekeping ...

~aSHa~ said...

cantik dari big apple tu....aku mau...dgn isi nye sekali...ehehee

hyazz said...

wah wah...dah dapat dah...manyak nye

ibuafiqahhuzaifah said...

aku nak sampul yang bling2 tuh..haha..

Masni Syafie said...

wahh...jelesnyer dia banyak dapat sampul raya free...huhu

saya ade satu jer..sempat lagi x nak mencari..hehe

maszmadi said...

kat umah pon byk sampu duit raya, yg taun lepas pon x abis lagik jiran sebelah bagi.. hehe

Anonymous said...

cute la smpul big apple tu..kena beli brpa rm baru dpt sampul?