Tuesday, August 9, 2011

Alhamdulillah... Rezeki

Tq PM coz bermurah hati nak beri bonus setengah bulan gaji buat semua kakitangan awam
Alhamdulillah... rezeki:)
Dapat jugak top up mana2 persiapan raya kali ni...


For me ngan asben, persiapan raya biasa2 jer... utk kelengkapan rumah... pakai jer mana yg ada.... langsir pun baru jer buat satu rumah:)...cuma tambah baju2 jalan jer.... lyna, semua settle cuma nak beli kasut n sandal raya jer.... 


Nak tau duit kami abis banyak kat mane? kat TRAVELLING.... minyak kete mostly mengikis poket kami, hehhehe... cam biasa perjalanan kami PUTRAJAYA-->KUALA LIPIS-->ALOR SETAR-->PUTRAJAYA... ni roadtrip kalo kami balik pahang... kalo balik kedah adalah sebaliknyer...

9 comments:

ZaNa aDieyZa said...

Alhamdulillah..

eima said...

sama la ngan aku dear...
Putrajaya - Rompin
Rompin - Langkawi
Langkawi-Putrajaya

Total dekat RM 600-700 jg

~izan~ said...

Alhamdulillah..rezeki tu.mmg minyak keta mcm air dah bila beraya ni..tapi apakan daya kena la tuang..blom tol lagi kan...

Cik Puan Nurul said...

yup raya tak semestinya nak kene perabis duit semua..mcm sy dah terbiasa buat open house jamu org makan maka biasanya bajet utk duit raya takdelah byk sgt penah gak terasa hati bila sepupu campak angpau sbb duit xbyk xkaler merah cam org lain sbb org lain cuma beraya dikg tp sy di sini saya pun buat open house maka sy mmg kena bajet bebetul,duit raya tu ikhlas org nk bg xpatutla jd sbb tuk menunjuk2 lak kan.

Afne said...

tahniah korg. i jeles uuuuuuuuuuuuu

ummiaqeef said...

kite pun nti nak balik raya kena gak minyak ngan tol sponsor skit la tuk incik hubby.. hihi..

mela said...

kalau balik alor setar..singgah umah aku tau..umah aku dah siap..so senang sket nak nyembang-nyembang.leh tengok si lyna..jgn lupa caling dulu jer..

| SUE | said...

wah untung org gomen...congrats uols... iols mampu jeles jer

maszmadi said...

alhamdulillah..... leh wat bayar duit tol n minyak keta kan..