Tuesday, July 19, 2011

Sofina Seafood

 SOFINA SEAFOOD
Lokasi : Dekat Gate 1 Putrajaya... belah kanan... nanti uturn depan Kampus Kedua Inspen 

Mula2 try, sodap! 
Pehtu try plak makan ikan siakap masak sweet sour... even pada mulanya ngeri tengok ikan coz bersepah cili padi atas tue... tp bila makan, ia pedas...tp pedas2 sodap!

Pehtu try plak Sup tulang
memang sodap! lagipun sup tulang die kuah kaler cerah.... pedas + masam + daging lembut = terbaekkkkk!!!!

For me n asben, kedai ni lulus di tekak dan perut kami:)

16 comments:

eima said...

tak penah try lagi tp tau kat mana ... hehhe nanti la bulan puasa

syawalsimpsons said...

nak try la...hehehhe...
meh la join GA saya kak

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2011/07/ga-like-n-win.html

Ameh Wahab said...

memang best kak ejan~!!!
try pulut mangga dia mmg terbaek la~!! hehehehe...

Pn. Zana said...

ada seafod eh belah sana. boleh try ni. :)

Ya ALya said...

alhamdulillah.....konyang peyut.....

azura samsuddin said...

zura tau kedai tu (w/pun x penah g he) sbb kwn de citer situ makanan sume sedap2 t'masuklah pauh santan die mmg sedap

aDieyZa said...

kedai ni yg sentiasa ramai org tu ke kak?? sedap eh? sup tu betul2 menggoda tekak zana.. x tahan!

::Mamalyna:: said...

eima, dekat ngan presint 14, uturn kat depan inspen kampus kedua tue, then belok kiri... dekat jer...

::Mamalyna:: said...

su, tryler...dekat jer..

::Mamalyna:: said...

ameh, tu ada dalam menu die kan... nak try, tp kak ejan tak makan pulut, cenggana tue..

::Mamalyna:: said...

Zana, a'ah...kedai ni cam tersorok sikit...

::Mamalyna:: said...

Alya, memang kenyang, hehehe

::Mamalyna:: said...

Zura, tryler pegi... sodap!

::Mamalyna:: said...

Adieyza, tu ramai seafood kan..yg tue mmg sentiasa nampak ramai org... ni kedai nie cam tersorok sikit... tryler pegi..

IbuHannaSyahmi said...

sedap eh..nti nk try la..ni actually kawan akak nyer kawan nyer kedai (faham tak) hahaa..
dh try hj sharin low? pun not bad gak..sayur campur bestttttt!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Eh..tempat ni tersorok sikit kan..baru lagi kan?? sedap eh kak? nak try lahhh..