Monday, July 18, 2011

Semoga Cepat Sembuh

Berita yang mengejutkan...


Mama (ibu mertua ai) p check up kat PMC... dapat detect ada ketumbuhan kat her breast n doc decide operation akan dilakukan pada HARI INI.... dan baru tadi dapat mesej dari FIL beritahu yang mak mertua dah masuk operation room.... dan ai tau skang my asben duk susah hati even die tak tunjuk... ai penah rasa perasaan tu suatu masa dulu.... 


dan kami waiting...waiting...n waiting from now... Hopefully ianyer berjalan lancar...


Harapan ai jugak agar cik lyna tue behave ari nie... silap sikit, mesti kena 'bako' ngan ayahnyer... ai pun sama kut, kang kami berdua kena 'bako'

9 comments:

.:Mama Dhia:. said...

moge semuanyer selamat...

♥mama eza♥ said...

hope semenyer selamat kak

::Mamalyna:: said...

Yana, tq.. aminn

Eza, tq dear:)

alyyani said...

insyaAllah hope MIL baik2 aje dan itu ketumbuhan biasa. sama2 dia ye :)

alyyani said...

insyaAllah hope MIL baik2 aje dan itu ketumbuhan biasa. sama2 dia ye :)

eima said...

insyaallah... semua akan selamat ... kite berdoa je la

syawalsimpsons said...

kakak...sabar..semoga semua selamat k

syawalsimpsons said...

kakak...sabar..semoga semua selamat k

ummiaqeef said...

semoga sumenye selamat..insyaAllah...