Tuesday, July 19, 2011

Muffin Yummy

 Kisahnya... 3hb Julai ari tu kawen sepupu ai kat kg..... awal2 lagi ai dah tempah muffin kat ANUM... call jer Anum 'Anum, aku nak muffin 100 pcs... perisa terpulang kat ko...janji SEDAP!'.... camtu ler orderan aku pada anum.... Tup2 ai keguguran kan... dan time tue memang 'benda' tue tengah nak keluar, so memang tak banyak bergerak sangat diri ai coz die bleeding.... takkan nak cancel kan... so apalagi, terus calling2 abang-abang pengantin.... tp hampa coz meka balik sehari lebih awal dari jangkaan ai... then calling lagi sorang lagi sepupu ai kat shah alam.... fuh legaaaaaaaa! coz die balik kg ari sabtu, kendurinya ahad.... At least, muffin ni sebagai pengganti diri ai.... tp kalo ai balik kg pun, memang bawak jugak muffin nie....
tu diaaaa... muffin homemade by Anum ai dah terima... memang penuh satu cup tue... sampai membuak2....
choc chip pun penuh atas tue.... Anum, ternyata ko packing n saletap kotak muffin tue cukup teliti, sampaikan asben ai kata 'ayang, anum ni tak kasik kita try makan ke?' hehhee... Lyna pun suka... kami siap sorok2 kotak muffin nie coz die asik nak makan jerrrr.....


TQ ANUM coz sudi buatkan muffin sodap nie... sape nak cuba, boleh call anum jer.... bukan jauh pun, dalam putrajaya jer... nun di MOA sana...hehhe

4 comments:

eima said...

wahhh nampak besh

.:Mama Dhia:. said...

telan liur ni..
wat minum petang best jugak..

Mama AqiL said...

THANKS mamalyna....

selamat ko sempat amik gambo yea. nanti pinjam gambo ye...nak wat collection..hihihi...

aDieyZa said...

mcm sedap jer.. nak try la nnti..