Tuesday, June 21, 2011

Gabra Beb!

bila lyna panjangggggg akal..... dan takde koje cari koje!

Ada ke die p sumbat lego dalam botol susu die... lagi haru, memang takde satu botol spare pun kat rumah.... bila dah padat cenggini, memang ambik masa nak kuarkan semua lego2 nie.... Hati mama ngan ayah sentap jap! memula ai kuarkan lego, dapat kuar sikit jer... nasib baikler besday boy berjaya settlekan masalah... lepas kejadian, terus ai simpan lego semua... 

7 comments:

syawalsimpsons said...

hahahah...mmg panjang akal...syawal pun lego dier kn simpan ngan en asbeen gak...hahah...kes camgini la...

eima said...

pas ni kena beli botoi susu lebih kat umah ... habuan buat lyna main sumbat2 mama die tak sakit pala ... mama mls bsh botoi pun tak pe ...

mummy_ayu said...

ada pulak idea dia nak letak ego dlm botol..adoi..memang la adventure nak kuarkan tu..

maszmadi said...

huhu cerdiknya lyna, leh jadik engineer besar nanti nie..

Bionic women said...

hehehhe..bijak n kreatip lyna..

.:Mama Dhia:. said...

aduhai..bijak tul lyna..
tu ok lg kak..
walaupun amek mase nak kluarkan, tp at least leh kuar jugak..

dhia gi masukkan barang2 kecik (sikat, mainan) dalam speaker radio..langsung tak leh kluarkan..kalo ade barang ilang, kami syak dhia masukkan dalam tu...haru betul..

aDieyZa said...

hahahahaha.. nasib baik boleh keluarkan.. kalau x boleh keluarkan, ckp dgn Lyna, lps ni x payah minum susu dlm botol lagi.. huhuhu..

budak kalau dah bijak mmg mcm tu kak kan.. semua nak dicubanya.. hihihi