Thursday, June 9, 2011

CRABSTICK POPIA

My Bisnes CRABSTICK POPIA masih berjalan seperti biasa... cuma dalam minggu sibuk pindah rumah, ai closed order seketika.... Sori yer Zana, Siti, Mazilatun dan kengkawan lain coz tak dapat nak tunaikan order.... coz time tue memang nak clear peti ais... 


Sejak ai aktif berniaga kat FB, so far alhamdulillah... ada jer customer2 baru yang order... dapat tambah kengkawan baru... syukran jazilan.... ada yang suruh pos, ada yang ai jumpa face to face.... seronok rasa hati...


Now, ai dah open order coz urusan perpindahan dah selamat semuanya... so jika ada kengkawan nak order, jgn malu dan jgn segan, just call or sms ai yer... bitau jer nak bape peket... 

4 comments:

*Miss Geli^ said...

aku punya jgn lupa..malam ni kasi!

Sidratul Muntaha said...

amin..
syukur alhamdulilla rezeki makin kembang dan baik...

aDieyZa said...

bestnyer dah selesai urusan pindah rumah!!! suka zana dgr..

Pn. Zana said...

hehe. syukur. so far, skrg x nak order lgi. kalu ada, sy ym or sms yer. :)