Wednesday, May 18, 2011

Filem CUN! yang memang Cun!!!!

iyer... ai tau ai dah ketinggalan ketapi... tp nak wat camno, ai baru berkesempatan tengok filem nie... tu pun melalui Astro First... kalo tengok kat wayang, kami hanya tengok citer katun jer... so layan ajelah wayang kat rumah... sambil tengok sambil gulung popia, ehhehehe


Pada ai, memang ai suka... first, suka tengok pemandangan dan suasana kampung yang cantik gilerrrrr.... pehtu dah ai kawen ngan org kedah kan... ada nampak gambo sikit jambatan kat rumah die, cecepat jer die cakap 'ayang, tu jambatan kat rumah mama tue'.... baru tengok jambatan kat rumah masuk wayang dah sengih giler... kalo rumah jadi lokasi pengambaran, konpom terus fengsan!hehhehee....


Tahniah kepada Remy Ishak yang berjaya bawak watak mamat kg yang sempoi dan watak Manis memang best... pandai die bawak watak budak istimewa... ada jugak scene Manis yang buat ai sedih... Faezah Elai yang memang terer speaking uthara kan.... Kartina Aziz as watak Tok yang memang baguih....

11 comments:

~aSHa~ said...

suka kan tgk suasana kampung tu.....

aku mmg dah lama teringin nak tido kat rumah kg yg kayu mcm tu di tengah sawah....

.:Mama Dhia:. said...

baru tengok jugak kak..malam td..klakar cite die..& so sweet..tp tak tengok abis pun..hubby nak tengok cite setinggan malam td..

syawalsimpsons said...

ala x tengok lagi..mmmm

eima said...

kg. ayahlyna kat mana ek ....

Cik Puan Nurul said...

huhu memang best kan tapi sekejap je dia tayangkan kat panggung masa nak pergi tengok bulan lepas tup2 dah xde dah cite tu tak sampai sebulan pun lagi so beli cd jelah nengok..memang best sukeeee sgt ngn remy ishak yg taf itu huhuhu

mummy_ayu said...

ramai yg ckp cita nie best..kena tgk gak nie...

sLeepIng beuty said...

Mmg besttttttt !!!

~izan~ said...

best yer? izan tak tgk2 lg.ada dlm hardisk tp tak sempat..kena tgk nih =D

Pn. Zana said...

sy layan kat you tube..hehe

..nOj.. said...

aku dah tgk gak cite ni. kat youtube. terima kasih astrofirst. sebab ujudnye astrofirst la byk movie2 baru kt youtube. hihih

En. Ajoi said...

tgk kat astro first .. fuyooo ...
we all semua filem kat astro first tu kami download je ..