Tuesday, May 31, 2011

Alamak... Jiran Sudah Komen!!!

Wahai JIRAN,


Kamu telah kedengaran suara merdu anak ai duk nyanyi lagu negaraku yer.... Memang mamanya dah notis yang time tu anak dara ai nyanyi dengan sepenuh hati dan jiwa raga... tp idakler teman menyangka dengar clear sampai ke rumahmu, hehehhee.... Adakah SERI jugak dengar sora cik lyna?


JIRAN
Jika lepas ni kedengaran lagi sore-sore merdu cik lyna duk nyanyi tue, anggapler cam radio rosak tengah 'on' yer... Hobi cik lyna skang nie adalah menyanyi dan menyanyi... cam2 lagu die nyanyi, lagu feveret...lagu Negaraku...


**ai pindah betul2 kat rumah tue this weekend... tadah ajelah telinga mendengar sore cik lyna tue...sore mamalyna takde kedengaran kan, hehehhe

4 comments:

syawalsimpsons said...

bile la agaknyer dapat jiran ngan akak n jiran 2 ye...mmmm...mmg x la jawapannyer..hahhahah

eima said...

pandai la lyna nyanyi ...
klu fahim dah mende die nyanyi tak berbutir

aDieyZa said...

wah, lyna boleh masuk idola kecil la mcm tu.. hihihi..

Seri said...

hehe.. comel je lyna.. takpe, acik tak kesah klau dgr lyna nyanyi kuat2 pun.. okeh je.. hehe..