Thursday, April 7, 2011

Jom Deco

Disebabkan ai boring dan bosan ngan keadaan rumah ai skang nie.....nak lebih2 ubahsuai kang, tak boleh coz rumah kuarters, so mari kita cantikkan dengan kos murah dan senang....

So tadi terus ai call AYU MAMA IRIS, untuk order WALL DECO... senang citer, beli jer frame cotton homemade from Ayu.... Ayu ni customer ai jugak... sonang cito, tak payah susah2 nak perkenalkan diri...

Ai : hello ayu, mamalyna nie...
Ayu : Mamalyna? yang crabstick tue....

hahahaha... dah jadi trademark plak.... crabstick owhh crabstick....

sebelum tepon, dah fikir dan kat mane nak letak frame nie... agak2 tempat dah sesuai, harga pun okey, mampu milik... kos delivery takde coz AYU kat putrajaya jer... sebelah bangunan sane... dah pilih2 corak yang sesuai ngan keadaan isi rumah, tanpa berfikir panjang lebar, terus jer order... siap pesan ngan Ayu, ai nak before die bersalin.... dan skang, ai tengah tik tok tik tok menunggu kedatangan CUTE FRAME ai tue...

Kepada kengkawan, jom kita jengah AIRIS WALL DECO...
meh kita same2 support bisnes kengkawan kita....

8 comments:

syawalsimpsons said...

AKAK...saya pun ada tgk gak kat blog ayu 2..mmg cantik...tp 2 la kan..klo dah mak ddk skali...brg dier pun mengalahkan sy..mmg xbest la klo nak berdeco kan..hehehe...nnt 1 ari nak gak beli...

~izan~ said...

cantik2.. t[ kami buat sndiri fabrik frame ni.mcm2 size ikut suka hihi..smpai tak tahu mana dah nak gantung =D cari kain kat KAMDAR aje huhu... mmg senang kalau order aje kan =D

airis naufal said...

wah.. ade org tlg promote ni.. t1 tq.. hahah.. gelak besar saye.. tungguuuu kedatangan mini cute frame tu ye.. very2 the cute.. mcm tuan die jgk..hahaha

aTy _faRed~ said...

ai suker jugak deko2 umah ni...:) ley join...

~aSHa~ said...

cantik2...tq for sharing her blog...first time jejak ke blog dia...suka nye design2 tu...aku mmg minat ni....

ermm balik rumah nak tgk mana yg patut dulu...

aDieyZa said...

kak ayu tu senior zana masa sekolah.. zana pun ada tgk wall deco tu.. nampak cantik.. tapi belum beli lagi.. maybe nanti nak raya boleh la try kan..

Adyshariz said...

nanti dah pasanng show la kat sini, sha nak beli tapi tak reti pasang ler..hehe

airis naufal said...

jgn risau sha.. akk ade sediakan penyangkut...hehehe