Wednesday, March 9, 2011

Testimoni Simply Siti Eyeliner

Jawapannya :

Memang Best!
Senang nak Apply
Tak comot!
Kekal Lama 

Silaler beli... harganya masih mampu milik...

Sila ke SINI untuk tengok jenis Eyeliner SimplySiti yang ai beli

11 comments:

MrS. F!zA said...

kak, mna gmbr eyelinernya?? nk thu gak akak beli yg mna..hihi haitu msa bljr ada try yg jnis pencil..ok la mmg sng nk lekat..

syawalsimpsons said...

murah kak..nak try gak..tp yg mana 1...nnt nk beli x tau rupe

Sitisifir10 said...

oh saya tak tau menahu hal sulik menyulik ni...huhuhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ok ke awak?
so far, lom pernah try lagi jenis simplySiti ni..
skrg duk guna avon ngan elianto aje..
hehehe, harus dicuba ni.. =)

~aSHa~ said...

tak sangka ejan dah mengalahkan aku....ehehehehehhehee

aku skrg (bkn time alahan) guna silky girl je...tak comot, cepat kering....dan mampu milik jugak

Cik Puan Nurul said...

mmg dok ushar eyeliner ni dh lama xpakai mekap..sudah masanya tuk daku kembali remajew ahahaha..bape ekk reganyaa

bukhairiah said...

owhhh dh menawan mcm mata ct dh nie

bukhairiah said...

owhhh dh menawan mcm mata ct dh nie

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

akaka tak pernah guna simplysiti punya. biasanya akak guna eyeline yang cat (avon) yang batang pusing2 tu (elianto).. heeheh tp mcm nak try la guna simplysiti

mela said...

segak-segak..aku pun teringin nak try gakla..

|| sue-imanja || said...

baper hengget? terrernyer pakai..kemas je