Friday, March 25, 2011

Road To Success

21 Mac 2011
Delivery popia kat bangunan sebelah jer... so jalan kaki ajelah... order dari Nor, 3 peket popia...
Testimoni dari Nor
pehtu IZA, KPM repeat order lagi, cam biasa 3 peket... disebabkan miskomunikesyen, ai pass popia kat lobi rumah ai jer...

23 Mac 2011
Delivery popia kat AIDA, di kuarters pensil... dekat jer ngan rumah... tak sampai 2 minit, dah selamat pass popia 6 peket... Tahniah buat Aida coz dah pregnant anak kedua... Take care dear! Tak lama lagi, alya akan jadik kak long, hehehe

24 Mac 2011
Delivery popia kat SUE, kali ni 21 peket... cam biasa, ambik order satu ofis so senang keje ai, antar sekaligus... TQ so much SUE...

pehtu delivery popia kat customer baru.... ANA HONEYSOUR... bangunan sebelah, so jalan kaki jer... berjaya pass 2 peket popia... ni bukan kali pertama ai jumpa Ana, ari tue dah berjumpa sekali coz ai menang giveaway by Ana... TQ Ana coz sudi beli popia....
ai ngan ANA HONEYSOUR

tetiba dapat order dari ofismate, NIZA nak 2 peket... nasib baik ada buat lebih kat rumah, so adaler rezeki Niza...

dah on d way balik rumah, tetiba dapat order dari kawan sekolah, Cik ATUN, nak 4 peket sebab ada jamuan makan2 secara port luck kat ofis di RTM nun... tak tau nak bawak ape katanya, tu yg tepon ai... bila ai pass popia kat die ngan muka tersenyum 'nasib baik ko ada ejan, aku blank nak bawak ape...'

25 Mac 2011
Dah delivery popia kat :
ANA punya bos : 3 peket
Nor (repeat order) : 4 peket
Ita (customer baru) : 2 peket

petang dan malam akan delivery ke:
AHKAK GELI : 2 peket.... sila set nak jumpa kul bape, heheh
Mastura (kawan asben, bape kali repeat order ni) : 3 peket
Salihah (repeat order) : 3 peket

Tq so much kengkawan!

4 comments:

ZanaNordin said...

usaha tangga kejayaan
puas hati kan bila hasil usaha kita membuahkan hasil...seronok sangat2...pakkal jer jauh dari u
kalau tak, nak gark rasa popia tu..

NOR said...

hihihi...malu2x....

::Mamalyna:: said...

zana, penat2 tp hati puas, hehehe... 1 mei ni kami p batu pahat... ejan pun ada buat delivery popia by pos laju... kebiasaan johor, satu hari jer..

::Mamalyna:: said...

nor, tq dik... siap repeat order lagik...