Thursday, March 24, 2011

Macaron Oh Macaron!!!

 iyer kengkawan... ai order MACARON ngan Cik Min.... Dah ai balik lepih memang lalu bentong, so memangler sonang kan... ai order last minit coz last minit jugak dapat tau balik kg, fuuuuhhhh... nasib baik cik min terima order ai...hehhehe... Ya, ampun Cik Min yer... ai kongsi beli macaron ngan ofismate coz die pun nak merasa jugak...

Xcited nak jumpa Cik Min nie... tp hampa...sob!sob!... kebetulan ada customer lain dah menunggu kat petronas so asben cik min yang ngantornyer kepada ai... dan taraaaaaa... Macaron sudah dalam genggaman...yahoooo!!!!
filling ada 4 flavour... tp 3 jer yang ai ingat, hehhee... yg hijau tue peanut.. pehtu filling edisi terhad Salted Caramel... pehtu yang kaler pepel tue coklat... ai pun tak perasan filling ni... tau ngap jer..hehehe
 Bulat-Bulat yang mengiurkan... besar dari duit 50 sen tau! sebesar mulut lyna, hehehhe
 Now u can see....
 nampak tak kebesaran Macaron tue... Rona Roni Macaron, hehhee
 abis die ngap semua...
 ambik kaler oren plak...
abis penuh satu mulut!

TQ Cik Min... memang berbaloi beli... sedap dan manis... dah nama pun desert kan.. mestiler manis...
so ada kengkawan nak try order, search jer kat FB Cikmin Macaron or http://cikmin.com

10 comments:

mummy_ayu said...

wah lyna pun makan.Ian & iris tak suka pun..Mumy dia yg banyak makan..

::Mamalyna:: said...

ayu, berebut ngan lyna... tp ejan suap sikit2 coz manis kan..

anjOlynn said...

eh! kemain comel makanan itu..smlm ade tgk kt blog spe ntah resepi wat macaroon ni..nnt nk try buat la..hehe

syariza09 said...

wahh, dh merasa lah yer. akk n cuba tp bila tringat org kata macarons ni manis sgt, trus slow down

Iela Fazielah said...

emmmm sedapnyer..... terigin nak mkn gak...

ummiaqeef said...

sedap ke? teringin nak torai..hehe

Dee said...

sana sini org ckp psl macaroon..sedap eh..

SyaNa said...

sedap kan macaron cikmin
manis tapi aku rse bos aku bg dulu lagiii manis

aku suke rasa cekelat

Cik Puan Nurul said...

ade member dok kat bangi ni kot dia amik tempahan kek n dia pun rasanya ade wat macaron gakk..kalo nk mkn xmo yg manis leting ni sakit gigi heheh

cikmin said...

kretipnya makan macaron..ermmm....kenapa model yang kecik tu tak digantikan dengan encik hubby...hahahaha...

terima kasih ye dear sebab sudi oder macaron dengan cikmin..nantikan cabutan bertuah ya..gud luck!