Thursday, March 10, 2011

Demi Tugas, Anak Isteri Ditinggalkan...

Hari ini asben p Outstation ke JB... ada mesyuarat2 di sana... jauhnyer lahai... tp pas mesyuarat, leh pegi makan kenduri kawen ofismate kan... Stay sana 2 malam, hari Sabtu baru balik putrajaya... Nasib baik die pegi ngan member2 die, kalo die p sorang, dijamin dengan tulus hati, ai akan ikut, hehehee.... alang2 die pegi berclaim kan, boleh ai tumpang sekaki, betul tak?!!!

Selamat mesorat2 yer bang... Tu ada Jom Heboh kat sane, tengah duk perasan bujang tue, pehtu ada plak geng yang bujang2, mulaler panjang langkah kan... p jalan2, cuci2 mata, kalo nak cuci2 poket, silaler beli baju2 ke, cenderahati kat kami 2 beranak nie...

Syokler abang kan, dua malam boleh cuti dari salin pampers anak n buat susu anak sebelum tido kan... ejan tau, mesti abang tersenyum lebar n dua malam abang boleh tido ngan aman.... tp sebelum tido tue, ingat2 isteri yang haru biru take over keje abang yer...

Akhir kata, selamat memandu dengan berhati2... kalo mengantuk, suruh jer shahidan ngan latip drive, jaga diri, jgn notti2 n dah abis meeting tue CEPAT2 BALIK KE PUTRAJAYA!

Sekian,
dari isterimu yg comel dari org JB, cun dari org JB, bergetah dari orang JB, mantop dari org JB!!!

6 comments:

eima said...

hahahah wei mlm nih MJ la ....

::Mamalyna:: said...

eima, takde MJ malam nie.. jauh, tak sampai, ehhehe

SyaNa said...

hahaaa..sure laki ko senyum baca
best kan dpt rehat dr tukar pampers anak..hahaha

umilia said...

org jb mmg cun,comel.mantop dan begetoh..sbb aku kan org jb..hahahaha..

nursalwa said...

saya pun org jb .. hehe

ultra said...

TAK TENANG ABG BOY KAT SNA.. HAHAHAHAH