Tuesday, March 1, 2011

Ayah... Epatler...

Situasi pagi tadi di dalam kereta before antar lyna ke taska... hari kan ujan kat putrajaya nie... bila ayah lyna sampai jer kat lobi umah... masukkan lyna then ai pun masuk dalam kete...

lyna : ayahhhhhh.... epatler (cepatler)
ayah :  cepatler... lyna nak p mane?
lyna : NENONAS! (ponas dah tukar kepada nenonas aka petronas)
ayah terus terdiam tiba-tiba...

Secara serius ai katakan yang semua pekerja petronas tue dah cam asben ai ngan lyna.... ari tue ngan budak pekerja perempuan... baru2 nie ngan pekerja lelaki plak.... 'abang, anak tak ikut ke?....

Lyna tue memang memula masuk kedai mesra tue, hampir semua cokelat die nak rembat kan... tp kami kadang2 pantas bertindak, hehhehhee... letak balik semua hasil rembatan lyna tue... then beli jer air kotak satu pun dah cukup buat muka lyna hepi.... anak hepi, kita pun rasa hepi...

2 comments:

Daleela said...

amboii.. pandainya lyna.. kecik2 dah nak soppin.. ikut siapa ni? hehehe

ummiaqeef said...

seb baik x nenas..hahaha...