Tuesday, February 22, 2011

TQ SYAFALIA

Crabstick Popia @ SYAFALIA blog


Setelah calling2 n mesej2, so ari khamis lepas, ai dating jap ngan MARLIA utk pass 8 peket popia... so terjumpaler kami kat petronas P9.... dapatler chatting ngan Lia kejap, tu pun ai tengah huru hara ngan lyna.... asben tak balik lagi dari kursus time tue....

TQ Lia coz sudi beli Crabstick Popia dan TQ coz sudi repeat order lagik, kali ni 20 peket plak....TQ Lia coz sudi pomot popia kat MIAT...

2 comments:

Mama Balqis said...

dah lama tgk crabstick ni...tetiba mengidam la pulak..leh tak pos ke trganu?

::Mamalyna:: said...

mama balqis, hehhe... boleh.. saya dah penah pos ke terengganu... satu hari jer perjalanan, saya pos hari ini, esok dah sampai..