Thursday, February 24, 2011

Tq Kak Murni, Tq Hawa & Tq Farah

 Kak Murni,
Pegawai PTD... memula ai nak panggil puan, pehtu die suruh panggil kak jer... Order 2 peket popia, so kami set jumpa kat Pertronas P11.... MEL, dulu kak murni ni keje kat MOT kan...

 Hawa,
order popia thru FB jer... so nak try 1 peket popia... ofis die pun dekat, so kami jumpa kat Petronas P18 tue...
Farah,
ni kawan same sekolah menengah then sama belajar... tengah mengandung, so teringin sangat nak rasa popia ketam... fuhhh, nasib baik sempat pos kat die.... harap2 ko dah tak kempunan yer Farah...

3 comments:

eMMe said...

amboi~ laku ekk popiah akak kita ni
buat saya pun nak order juga...
camner kira?

::Mamalyna:: said...

emme, duk kat mane? kalo luar putrajaya, akak boleh pos...
satu peket ada 20 batang, regenya rm3.50..

Mrs. Hakim said...

haah.. dulu kak murni satu dept. dengan aku. pegawai yang sangat2 down to earth.. sangat selesa berkawan dengan kak murni.. rindu kat dia.. :)