Wednesday, February 23, 2011

Sesi Bergambar di Strawberry

 First eating strawberry... terkulat2 muka lyna... masam sikit..
 dah kenyang perut... jalan slow2 menuju ke kereta... sambil2 cuci mata tengok strawberry
 kami 3 generasi...
 pinky lady:D
 board strawberry yang memang dicipta khas untuk bergambo...
 kasik can kat budak nie jer bergambo...
time nak turun ke bawah, kami melalui jalan yg sangat2 ekstrem... sape2 yang penah p ladang nie, mesti time turun lalu jalan nie kan... giler punya menjunam...
walaupun asben ai yg drive, tp ai rasa kaki ai pun sama cam tekan brek... kecut perut rasanya, riso kalo2 brek kete tak makan, mesti langgar tembok tue dan jatuh bukit... ishhh takut2!

3 comments:

eima said...

wahhh lyna mkn abis tak buah tu

~izan~ said...

sedapnya stroberiiii... nampak muka luna tu dok lain macam je sbb masam2 yer hehe

.:mama dhia:. said...

dulu g yg dekat ngan rumah persekutuan..best sangat.. curam giler jalannyer.. akak pun g situ ker??